Nytorv11 Logo
Nytorv11 Logo

"Måske" byens bedste steak

 Vores fokus er på de gode, friske råvarer, smagsoplevelser i særklasse og et højt serviceniveau, så du som gæst kan føle dig set og godt tilpas under hele dit besøg

Velkommen på nytorv 11 Gastro & Bar

Et familieforetagende hvor der er hjerterum og højt til loftet.
Vi er drevet af passion for vores sted, og det at give vores gæster en super oplevelse uanset om du nyder vores mad, vin, øl, kaffe eller en sen godnatdrink.

En restaurant i Viborg med hjerterum.

Kommer man forbi Nytorv en lun sommeraften, summer her af liv og glade dage på vores store område med udeservering. Vores Gastro & Bar er et hyggeligt spisested, og uanset om du vælger at sidde inde eller ude under den store markise med indlagt varme, så vil du mærke hjerterummet. Inden døre oser her også af liv og altid god service.
Nytorv11 - Indenfor
Nytorv11 - Mad
Vores menukort er fyldt med lækker pasta, burgers, steaks og salater, hvor du kan vælge blandt dine favorit retter, og så er der altid en månedens menu. Vi har åben alle ugens 7 dage – søndag er special, for her har du mulighed for at bestille en Tapas-brunch, hvor du kan vælge blandt dine favorit retter.

Er du til drinks, laver vi i baren nogle forrygende cocktails og G&T, alle smukt serveret i flotte glas fra det store udvalg, baren er fyldt op med. Udvalget af øl er også stort – vi tilbyder øl fra flere lande, men selvfølgelig også fra vores lokale bryghus i Viborg.

Søger du, din familie eller dine venner en god restaurant i Viborg? Nytorv11 Gastro & Bar er stedet, hvor gæster altid bliver taget imod med et smil. Så bestil bord, sæt dig ned og nyd middagen.

Teater dinner "Early bird" & Late night dinner

Helt nyt koncept på Nytorv 11

Teater Dinner "Early Bird” er et koncept til alle jer, som skal til forestillinger i Tinghallen, på Paletten, en tur i biografen eller noget helt fjerde, hvor det kræver, I kommer lidt tidligere ud.

Late Night Dinner
Bestil bord 20:30 og få en striploin med fritter og bearnaise samt fri bar i øl, vin og vand
1,5 time for kun 395,-.
Nytorv 11 - Early birdNytorv 11 - Late night dinner

Book et bord

Søger du, din familie eller dine venner en god restaurant i Viborg?

Gastro & Bar Nytorv 11 er stedet, hvor gæster altid bliver taget imod med et smil. Så bestil bord, sæt dig ned og nyd middagen.
Nytorv11 - Udenfor
Mad serveret på Nytorv 11Velkommen til Nytorv 11Drinks om sommeren på Nytorv 11
Nytorv11 byder velkommen