Nytorv11 Logo
Nytorv11 Logo

Vores selskabslokaler

Lej Halv 11 Øl og Vinkælder til din næste fest, møde etc.

Det hyggelige lokale ligger i kælderen har plads til 25 spisende gæster og har en hyggelig og social atmosfære. Her er dæmpet belysning og behageligt møblement, hvilket sikrer dig og dit selskab en god aften. I vores kælder er der plads til forsinket julefrokost, privat fest, selskab, fødselsdag, firmafest, afslutning i fodboldklubben, sommerfest eller meget andet.

Vi har stor erfaringer med selskaber og arrangementer, vi gør altid meget ud af at imødekomme lige præcis dine behov. Det er vigtigt for os at du føler dig hørt og at vi skaber lige præcis den ramme og atmosfære, som passer til jeres arrangement.

Kontakt os for nærmere oplysninger.

Drinkskort på Halv11

Halv 11 Øl og Vinkælder holder åbent hver fredag og lørdag fra 15:00 - 22:00.

Vi har lavet et spændende drinks og vinkort i samarbejde med Lahvino Wine & Spirits med nogen knivskarpe priser og et lille snackkort som komplimentere vinene.

Så kig forbi vores lille intime kælder til velsmagende vin og drinks i vores helt unikke atmosfære.

BOOK HALV 11

Lej Halv 11 Øl og Vinkælder til din næste fest, møde etc. Vi har stor erfaringer med selskaber og arrangementer, vi gør altid meget ud af at imødekomme lige præcis dine behov. Det er vigtigt for os at du føler dig hørt og at vi skaber lige præcis den ramme og atmosfære, som passer til jeres arrangement.