JULEMENUER
————————————————
AFTEN JULEMENU
TRADITIONEL JULEMENU
FORRRET
Gravad færøsk laks, rødbedegravad med urter,
citron & sennepscreme, serveret med brød
HOVEDRET
Grillet striploin, N11 signaturfritter, jordskokkepuré,
rodfrugter & kraftig sauce
DESSERT
Ris à la mande, serveret som
crème brûlée med amarena-kirsebæris
——————
PRIS PR. PERSON
3 retter
U. ØL & VIN
449,-
3 retter INLK.
FRI ØL & VIN
729,-
INKL. VIN & ØL MENU I 3 TIMER
WEEKENDER 50,- DKK TILLÆG
——————
NYTORV UTRADITIONEL
JULEMENU
FORRRET
Oksecarpaccio, hjemmelavet carpaccio af striploin,
trøffel mayo, parmesan & rucola
HOVEDRET
Rib eye, N11 signaturfritter, jordskokkepuré,
rodfrugter & sauce bearnaise
DESSERT
Pandekager, med vaniljeis fra Kastberg & crumble
——————
PRIS PR. PERSON
3 retter
U. ØL & VIN
529,-
3 retter INKL.
FRI ØL & VIN
829,-
INKL. VIN & ØL MENU I 3 TIMER
WEEKENDER 50,- DKK TILLÆG
——————
TILVALG
VELKOMSTBOBLER
DKK 65,- PR. PERSON
——————
REGLER FOR FRI VIN & ØL
• Tidsrummet regnes fra det tidspunkt, hvor bordet er reserveret og 3 timer frem
• Fri bar gælder husets øl samt rød- og hvidvin
• Tilbuddet gælder alle ved bordet
• Drikkevarer serveres af vores personale ved bordet – der er ikke selvbetjening
• Vi forbeholder os retten til at stoppe serveringen ved åbenlys overforbrug eller hvis en gæst er tydeligt beruset