JULEMENUER

————————————————

AFTEN JULEMENU

TRADITIONEL JULEMENU

FORRRET
Gravad færøsk laks, rødbedegravad med urter,
citron & sennepscreme, serveret med brød

HOVEDRET
Grillet striploin, N11 signaturfritter, jordskokkepuré,
rodfrugter & kraftig sauce

DESSERT
Ris à la mande, serveret som
crème brûlée med amarena-kirsebæris

——————

PRIS PR. PERSON

3 retter
U. ØL & VIN

449,-

3 retter INLK.
FRI ØL & VIN

729,-

INKL. VIN & ØL MENU I 3 TIMER
WEEKENDER 50,- DKK TILLÆG

——————

NYTORV UTRADITIONEL
JULEMENU

FORRRET
Oksecarpaccio, hjemmelavet carpaccio af striploin,
trøffel mayo, parmesan & rucola

HOVEDRET
Rib eye, N11 signaturfritter, jordskokkepuré,
rodfrugter & sauce bearnaise

DESSERT
Pandekager, med vaniljeis fra Kastberg & crumble

——————

PRIS PR. PERSON

3 retter
U. ØL & VIN

529,-

3 retter INKL.
FRI ØL & VIN

829,-

INKL. VIN & ØL MENU I 3 TIMER
WEEKENDER 50,- DKK TILLÆG

——————

TILVALG

VELKOMSTBOBLER

DKK 65,- PR. PERSON

——————

REGLER FOR FRI VIN & ØL

• Tidsrummet regnes fra det tidspunkt, hvor bordet er reserveret og 3 timer frem

• Fri bar gælder husets øl samt rød- og hvidvin

• Tilbuddet gælder alle ved bordet

• Drikkevarer serveres af vores personale ved bordet – der er ikke selvbetjening

• Vi forbeholder os retten til at stoppe serveringen ved åbenlys overforbrug eller hvis en gæst er tydeligt beruset