Gastro Week
MENUEN
- Forret: Vitello Tonnato med kapersbær og syltede sennepskorn
- Hovedret: Steak au Poivre med sauce lavet på cognac og Madagaskarpeber, sennepssalat og fritter med hvidløg og parmesan
- Dessert: Limetærte med champagnesorbet og sprødt
BOOK BORD HER- Hovedret: Steak au Poivre med sauce lavet på cognac og Madagaskarpeber, sennepssalat og fritter med hvidløg og parmesan
- Dessert: Limetærte med champagnesorbet og sprødt
EN HYGGELIG PERLE
I hjertet af Viborg ligger den hyggelige Gastro & Bar Nytorv 11. Den skønne restaurant er et familieforetagende, og I vil hurtigt mærke det store hjerterum, når I træder ind i lokalerne. Restauranten har en moderne indretning og en afslappet og hyggelig atmosfære. Her er fokus på de gode, friske råvarer, smagsoplevelser i særklasse og et højt serviceniveau.
BOOK BORD HEREN FEMSTJERNET OPLEVELSE
Som gæst hos Gastro & Bar Nytorv 11 bliver I forkælet med en unik spiseoplevelse, hvor menuen ændres hver måned. De passionerede kokke sammensætter omhyggeligt menuen, der afspejler årstidens bedste råvarer og kulinariske trends. Hos Gastro & Bar Nytorv 11 stræber de efter at give dig en smagsoplevelse udover det sædvanlige, hvor hver ret er skabt med kærlighed og omhu.
BOOK BORD HER