Tapas aften
FORRET:
- Fiskekrokette med løgmarmelade og tyttebær
- Butterdejssticks med dip
- Kryddersild med fennikel, bagte tomater og rødløg
- Krustade med hønsesalat
- Fru Thomsens rejecocktail
BOOK BORD HER- Butterdejssticks med dip
- Kryddersild med fennikel, bagte tomater og rødløg
- Krustade med hønsesalat
- Fru Thomsens rejecocktail
HOVEDRET:
- Paté på sprødt rugbrød med senneps syltede agurker
- Fru Thomsens nye stegte flæsk
- Lufttørret skinke fra Hestbjerg, kål og æbler
- Calamari med aioli og citron
- Devils on a horseback. (Dadler fyldt med flødeost og svøbt i bacon)
BOOK BORD HER- Fru Thomsens nye stegte flæsk
- Lufttørret skinke fra Hestbjerg, kål og æbler
- Calamari med aioli og citron
- Devils on a horseback. (Dadler fyldt med flødeost og svøbt i bacon)